12 juli 2018: BBQ Cab Fab

Elk jaar organiseert de organisatie van de Caballero Fabriek voor haar huurders een barbecue en dit jaar hebben zij gekozen voor Foodies by Marco. De ‘Cab Fab’ was vroeger een sigarettenfabriek, maar tegenwoordig is het kantoor, waar meerdere bedrijven hun kantoor gevestigd hebben. Je begrijpt het al: veel, hongerige, mensen (ongeveer 500). Zo’n grote barbecue cateren is een grote en leuke uitdaging, maar dat kan ik niet alleen, dus nam ik een team van 11 man mee, waaronder het cateringbedrijf ‘Gewoon Marcel Bruinsma’.

12 juli 2018.
Na een periode van veel voorbereiden en inkopen, brak de dag aan. Eenmaal op het terrein, deelde we het op als een soort ‘foodcourt’. Het bestond uit: all-you-can-grill, Foodies burgers, Bread & Salad en Vegan. Daarnaast was er een ijscokar met heerlijk ijs van Gebo Gelato. Verspreidt over de middag en begin van de avond kon er gegeten worden en daar werd zeker gebruik van gemaakt. De hamburgers waren erg populair, maar ook de all-you-can-grill was in trek.

    

Vegan.
Uit de voorgaande jaren waren er veel klachten over de vegetarische en veganistische producten tijdens de barbecue. Het was niet voldoende en ook niet altijd even lekker. Vanuit de organisatie kwam het verzoek om hier extra veel aandacht aan te besteden. Ik vond dit dan ook erg belangrijk en heb dit verzoek bij Marcel van cateringbedrijf ‘Gewoon Marcel Bruinsma’ gelegd. Met gevulde portbello’s, maiskolven, gegrilde groente, bietenburgers en nog veel meer lekkers, hadden ook de vegetarische en veganistische gasten een verrukkelijke barbecue.

Terugkijkend was het een geslaagde dag en heb ik vanuit de organisatie en de gasten veel complimenten mogen ontvangen. Het was een leuke uitdaging en ik kan niet wachten om weer zo’n grote klus te mogen cateren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.