Marco’s Missie

Foodies by Marco staat voor heerlijk eten & gezelligheid, maar vergeet niet; ‘het oog wil ook wat’! Ik streef dus naar lekkere en mooie gerechten.

Zien.
Het klinkt misschien gek, maar de ogen hebben grote invloed in of je hetgeen wat op je bord ligt ook echt lekker vind. Een broodje hamburger met sla, komkommer, tomaat, ei, uitjes, champignons, plakje (cheddar)kaas en een perfect gebakken hamburger, ziet er 100x lekkerder uit dan een slap gebakken hamburger tussen een broodje met een plakje tomaat en komkommer. Ik durf met volle overtuiging te zeggen dat die eerste hamburger een stuk beter smaakt dan de tweede en dat heeft voor een groot deel te maken met hoe de hamburger eruit ziet! Een mooi gerecht helpt bij een maximale food experience en laat dat nu net zijn waar Foodies by Marco voor staat.

Horen & voelen.
Waar en met wie je aan het eten bent, lijkt op het eerste gezicht niet belangrijk, maar dat is het wel. Collega’s, vrienden of familie,  een simpele lunch, een 3-daagse bruiloft of zakelijk diner: de sfeer tijdens het eten beïnvloedt niet alleen het moment, maar ook het eten zelf. Foodies by Marco staat garant voor goede en gezellige ambiance, zodat de sfeer, waar of met wie je ook bent, oké is.

Proeven.
En dan het allerbelangrijkste en waar mijn bedrijf en ik voor staan: het eten! Mooie gerechten en een goede sfeer zijn uitermate belangrijk, maar voor mij is de smaak & kwaliteit van het eten waar het echt allemaal om draait. Het heet niet voor niets Foodies by Marco. Voor een maximale food experience heb je alle drie de punten nodig, waarbij de smaak & kwaliteit van het eten de basis zijn en de sfeer & het oog de finishing touch.