Wie is Foodies by Marco

Mijn naam is Marco Kalkhoven en sinds januari 2018 ben ik de eigenaar van mijn eigen cateringbedrijf genaamd Foodies by Marco. Ik ben al 31 jaar bakker met een grote passie voor food. Al jaren droomde ik van mijn eigen bedrijf, maar dat kwam er, door verschillende redenen, niet van. In 2016 begon het balletje ineens te rollen door verschillende verzoeken of ik wilde cateren op bruiloften. Hier had ik zo veel plezier in dat ik in 2017 besloot in 2018 mijn eigen cateringbedrijf op te richten. Sinds dit besluit heb ik al verschillende opdrachten mogen voltooien, waar ik ontzettend veel van geleerd en bovenal veel plezier gehad heb.

Wat kan ik betekenen voor jou?
Foodies by Marco is een divers bedrijf waar alles op eetgebied mogelijk is. Denk hierbij aan (zakelijke) lunches, ontbijt (op bed), buffetten, meergangen diners, bruilofts- en event catering, soepen, borrels én mijn passies barbecues & live-cooking. Door mijn jarenlange ervaring als (banket)bakker ben ik ook gespecialiseerd in brood en zoetwaren. Je kunt dus ook voor high tea’s en bruidstaarten bij mij terecht!
Ook het aantal personen is geen probleem. Ik neem opdrachten aan van 2 personen tot 500+ personen en rij het hele land door met mijn eigen Foodies by Marco bus.

Live Cooking.
Mijn kracht ligt in het live koken voor gasten. Ik vind het geweldig om anderen nieuwe dingen te leren op het gebied van eten of te laten zien hoe ik dingen maak en opbouw.

Heb jezelf en leuk idee dat je er niet tussen zag staan of wil je een samenwerking aangaan? Vul dan het contactformulier in of neem contact op!